USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

У волинянина вкрали 34 тисячі доларів і автомобіль

10 Листопада 2017 10:48
У селі під Ковелем невідомі вкрали 34 тисячі доларів США та автомобіль, інформує Район. Ковель.

Слідчим Ковельського відділу поліції подано до суду клопотання про тимчасовий доступ до документів, які містять охоронювану законом таємницю.

Клопотання обґрунтоване тим, що в ніч на 31 жовтня 2017 року невідома особа, шляхом підбору ключа, проникла до одного з будинків на вулиці Лісовій у селі Зелена Ковельського району, звідки таємно викрала грошові кошти в сумі 34 тисячі доларів та автомобіль, вартістю 35 тисяч доларів США, чим завдала майнової шкоди господарю в особливо великих розмірах.

Відомості про цей злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 5 ст. 185, ч. 3 ст. 289 КК України.

Ковельський міськрайонний суд дозволив тимчасовий доступ до документів, які перебувають у володінні операторів мобільного зв’язку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus