USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській ОДА погодили приєднання трьох сіл до Турійської ОТГ

3 Червня 2019 12:18
До складу Турійської ОТГ хочуть увійти громади сіл Соловичі, Кустичі та Обенижі.

Про затвердження висновку Волинської обласної державної адміністрації щодо відповідності Конституції та законам України проектів рішень щодо добровільного приєднання територіальних громад йдеться у розпорядженні голови Волинської ОДА від 29 травня.

Відповідно до статей 6, 21, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», частини 5 статті 82 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», клопотання Турійської селищної ради Турійського району Волинської області від 21 травня затвердили висновок щодо добровільного приєднання територіальних громад сіл Соловичі, Кустичі, Обенижі Соловичівської сільської ради Турійського району до Турійської селищної об’єднаної територіальної громади з адміністративним центром у селищі Турійськ.

За результатами розгляду встановили, що проекти рішень Турійської селищної ради та Соловичівської сільської ради Турійського району Волинської області «Про добровільне приєднання територіальних громад до об’єднаної територіальної громади» відповідають вимогам Конституції, законам України та Перспективному плану формування територій громад Волинської області, що затверджений розпорядженням Кабінету Міністрів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus