USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У БЮТ кажуть, що Горбатюк і Башкаленко – це волинські Шуфрич і Льовочкін

22 Вересня 2009 17:31
Минулорічний гострий конфлікт між волинськими регіоналами Анатолієм Горбатюком та Олександром Башкаленком і нещодавнє виключення з Партії Регіонів депутата Верховної Ради Василя Кисельова пов’язані. Так вважає депутат Волинської обласної ради Віктор Коротун.
«Виключення з Партії Регіонів депутата Верховної Ради Василя Кисельова, бійка між Нестором Шуфричем та Сергієм Льовочкіним у приміщенні центрального штабу партії, вихід з лав «біло-блакитних» Тараса Чорновола свідчить про кризу всередині Партії Регіонів», – вважає Віктор Коротун.
«Подібні процеси відбуваються і у волинських «регіоналів». Чого вартий лише минулорічний гострий конфлікт між Анатолієм Горбатюком та Олександром Башкаленком. Горбатюка, за його словами, саме за наполяганням Башкаленка, непрозоро, шляхом підкупу і тиску на делегатів обласної конференції, зняли з посади керівника волинського партійного відділення. Потім Анатолій Горбатюк через рішення центральних органів партії регіонів поновивися на посаді, а згодом його знову поміняли на Башкаленка. Один з чільних волинських регіоналів Віктор Ковальчук взагалі пішов до іншої політичної структури, не витримавши напруги партійних «розборок». І все це лише впродовж кількох місяців», – каже пан Коротун.
Депутат Волиньради розповідає, що йому неодноразово скаржились лучани на пана Башкаленка під час особистих прийомів. «Цей добродій у минулому році конфліктував з колективом книжкового магазину «Знання» на проспекті Волі, маючи намір прибудувати до книгарні офіс. На вулиці Грушевського, 3а, його комерційні структури, розваливши приміщення комунальної котельні, збудували багатоквартирний житловий будинок для подальшої реалізації. Вже довгий час триває конфлікт між  ринком Башкаленка, що неподалік від залізничного вокзалу, та одним і з кафе поруч. Мовляв, це кафе йому заважає».
«Не дивно, що і без того невисокий рейтинг «януковичів» на Волині після таких  подій   опустився «нижче плінтуса», – резюмує Віктор Коротун.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Savur Показати IP 22 Вересня 2009 19:47
бачу політична анархія заразила і депутатів обласної ради, мало того що їх колеги з верховної ради штани протерають в києві і отримують величезні зарплати то тепер і обласні депутати будуть вправлятись в красномовстві замість того щоб вирішувати конкретні проблеми області.
Анонім Показати IP 22 Вересня 2009 21:22
Почалася передвиборча гризня.До кінця виборів стільки клоччя буде летіти.
Знаючий Показати IP 22 Вересня 2009 22:56
Ого! БЮТ вже отримав тут гарну трибуну... після зміни кадрів
Відвертий Показати IP 22 Вересня 2009 23:01
За хабарі, які Башкаленко дав Кривицькому і Мухамеду, обласний цент втратив не один дитячий садочок, яких на сьогодні бракує Луцьку, в тому числі і на проспекті Грушевського у дворі будинку 3А. Забудували територію садочка, продали квартири і нажились на державному майні. І плювати їм на те, їх діти і внуки таких закладів не потребують. Таких "башкаленків" треба гнати,витравлювати з нашого міста, чужинці вони, для них гроші це все.А де ж наші правоохоронці? Але бабло перемагає все і всіх!!!
Бездельник Показати IP 23 Вересня 2009 08:35
Та якби не Юлькін язик який працює то рейтинг білих мав би таке співвідношення як рейтинг Корутуна і нормального чоловіка-Українця. Я не можу збагнути що вихлопи комунізму такі як Коротун, Кирильчук і т.д. роблять в незалежній Україні-на пенсію!
Анонім Показати IP 23 Вересня 2009 11:39
Товарищ Коротун, все що можна сказати: чия б мичала! Ви краще дивіться на свої внутріпартійні проблеми, адже між дєдом і бригадиром колгоспу імені Волинська обласна рада, вже почались непорозуміння. А чого варта прихована війна між Пустоцвітом і Грицьом. Скалку в чужому оці бачите, а у своєму і поліно не заважає?!
Lesnik Показати IP 23 Вересня 2009 16:01
БЮТ - демократична організація, в якій кожен член партії має право на власну думку та позицію, в якій нормою є відстоювання власної позиції аж до прийняття рішення керівним органом партії. Це нормально. А регіонали хай згадають, як ганебно вони перелаялись і перегризлись між собою під час башкаленківського перевороту, коли заробітчани від партійного квитка з`їли романтика Горбатюка та насправді порядного Ковальчука. Як провели перевороти в районних та міських парторганізаціях замінивши справжніх партійців, які пройшли горнило 2004 року різними пристосуванцями та заробітчанами. Такої ганьби Волинь ще не знала. Це була повна дискредитація Партії Регіонів. Прийдіть у Народну партію і повчіться як потрібно поважати людей, як потрібно організовувати партійне будівництво. Ганьба Башкаленко та його приспішникам.
Анонім Показати IP 23 Вересня 2009 21:34
Про що ми можемо говорити, якщо заступник Горбатюка по ідеології перейшов до іншої партії...?
Вона - мастурбує - інші сублімують! Показати IP 27 Вересня 2009 14:34
Виключення з партії "Батьківщина" міністра транспорту Й.Вінського, побиття головою фракції БЮТ у Волинській облраді О. Свиридою працівника облдержадміністрації в приміщенні адміністрації, вихід з лав блідно-безсердечних корупціонера і розкрадача дорожніх коштів голови Укравтодора - Петра Кравчука, всідчить про кризу у середині БЮТ. бажаючим по вправлятись - продовжити за аналогією!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus