USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У горохівчанки на подвір’ї забило стічне джерело. Місцева влада це зігнорувала

18 Липня 2008 09:49
Під час прийому громадян з особистих питань першим заступником голови волинської обласної державної адміністрації Віталієм Зарембою мешканка Горохова поскаржилася йому, що стоки з каналізаційної труби, встановленої сусідом, спричинили аварійний стан будинку пенсіонерки, – інформує 17 липня репортер «Волинських новин».
Проблема, за словами Світлани Іванівни, розпочалася ще у 2006 році. Саме тоді сусід літньої мешканки Горохова проводив каналізаційну систему. Як стверджує пенсіонерка, він встановив стічну трубу діаметром приблизно чотири метри на межі між своїм та її подвір’ям.
Тривалий час жодних проблем не було. Однак восени минулого року біля будинку літньої пані з-під землі почало бити джерело води, що спричинило до невеликого підтоплення та часткової руйнації будинку. І хоча «фонтан» вже не б’є, проте проблема існує і дотепер. «Хата тріскає, валиться», – бідкається Світлана Іванівна.
Причиною цьому, за припущенням скаржниці, стала та злощасна каналізаційна труба, стоки від якої, ймовірно, йдуть прямо під ріг будинку Світлани Іванівни. Сусід щодо цієї проблеми відмовчується, а міські чиновники Горохова фактично дотепер ігнорують звернення пенсіонерки з цього питання. На додачу вирішенню конфліктної ситуації заважає те, що наразі неможливо відшукати стічну трубу, що розташована на суттєвій глибині.
Перший заступник волинського губернатора Віталій Заремба пообіцяв взяти під особистий контроль це питання і вже наступного тижня посприяти його вирішенню. «Побачте, як вони (влада Горохова – авт.) тоді забігають», – запевнив пан Заремба літню горохівчанку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus