USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Луцьку будуть мережа кіосків для продажу хлібо-булочної продукції та спецпарковки для підприємців?

9 Грудня 2008 17:05

Міський голова Луцька Богдан Шиба на особистому прийомі 8 грудня підтримав ініціативу двох луцьких підприємців організувати в обласному центрі Волині мережу кіосків для продажу хлібо-булочної продукції. Про це інформують «Волинські Новини».

 
Як розповів пан Ігор, один із тих, хто звернувся, на сьогодні вони уже встановили кілька таких кіосків, проте на приватних територіях. У ситуації фінансової кризи та враховуючи труднощі підприємницького старту, їм стало просто неможливо утримувати кіоски на цих землях. Тому підприємці звернулися до міського голови з проханням отримати право оренди комунальної землі для встановлення цих кіосків. За повідомленням департаменту інформаційної політики Луцької міської ради, вони впевнені, що один власник землі та стабільність у ділових стосунках (що не завжди мало місце з приватними власниками землі) сприятимуть розвитку їхнього бізнесу.
 
«Але у міських чиновників виникало багато питань до нас саме через те, що ми хочемо встановлювати малі архітектурні форми. Й, крім того, нам кажуть: а чи не будете ви там пивом та цигарками торгувати? Ми ж запевняємо, що в широкому асортименті тільки хлібо-булочної продукції  якраз і полягає наша комерційна новизна. Адже таке не завжди запропонує продуктовий магазин», – каже пан Ігор.
 
Міський голова Богдан Шиба дав вказівку департаменту підприємництва в межах закону допомогти максимально швидко організувати проходження усіх дозвільних процедур та дозволити розташування кіосків. При тому Богдан Шиба зауважив, що підтримувати мале підприємництво – важлива соціальна функція влади міста. Адже малий бізнес – та сфера економіки, що постійно створює нові робочі місця та утримує баланс роздрібних цін у місті. А це надважливо в умовах фінансової кризи.
 
До речі, у ході вчорашнього прийому міський голова виконав ще одне прохання підприємців. Один із відвідувачів вказав на те, що після заборони паркування на вулиці Карпенка-Карого (абсолютно логічно продиктованого вимогами полегшити рух автотранспорту) підприємці не мають змоги вивантажувати свій товар. Тому міський голова розпорядився встановити під знаками заборони паркування напис: «Окрім автотранспорту підприємців, які розвантажують товар».
 
Довідково:
 
Загалом під час особистого прийому Луцький міський голова Богдан Шиба прийняв 25 відвідувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Чорна кава Показати IP 10 Грудня 2008 11:59
Нехай розберуться що це за страшненькі газетні кіоскі по місту з харківськими журналами понавстановлювали...
Анонім Показати IP 10 Грудня 2008 12:39
Показуха! Правила дорожнього руху дозволяють завантаження/розвантаження вантажу і під знак "Зупинка заборонена"!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus