USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку для дітей із вадами зору зібрали майже 27 тисяч гривень

12 Травня 2009 09:05
У рамках акції «Почуйте всі!» Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до серця», яка закінчилася 10 травня, у Луцьку вдалося зібрати 27 тисяч гривень. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Акція тривала з 4 по10 травня. Протягом цього часу Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» у Луцьку організував низку заходів. Серед них – літературно-музичний вечір за участю літературної студій «Лесин Кадуб» та музичного гурту «Фіолет», змагання з міні-футболу між Луцькою міськрадою та ЗМІ, всеукраїнський флеш-моб, піша хода за участю вихованців Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, лицарський турнір та інші.
 
Під час проведення усіх заходів волонтери наполегливо збирали кошти. Крім цього, скриньки для благодійної допомоги були розташовані у більшості школах, вищих навчальних закладах усіх рівнів акредитація, лікарнях, державних установах міста Луцька та області. Загалом по всій області скриньок благодійної допомоги налічувалося понад 400, половина з яких були розташовані у Луцьку.
 
Отож, 10 травня 2009 року по всій Україні відбувся фінал благодійної акції «Почуйте всі!». Лучани, волиняни, гості міста та області також відзначали цю подію і внесли свою лепту в придбання медичного обладнання, яке буде передано обласній дитячій лікарні для лікування дітей із вадами зору.
 
Протягом усього дня відбувався громадський збір коштів. 98 волонтерів ходили вулицями, парками, майданами міста Луцька, збираючи кошти у скриньки і взамін даруючи символічні червоні сердечка, які в день фіналу акції об’єднували усіх благодійників країни. За попередніми даними, у місті Луцьку зібрано близько 27 тисяч гривень.
 
Довідково:
 
Проведенню акції активно сприяли головне управління економіки, управління сім’ї, молоді та спорту, освіти і науки, культури і туризму, охорони здоров’я, головне управління з питань внутрішньої політики з зв’язків з громадськістю облдержадміністрації, Волинський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Волинський обласний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Луцький міський виконавчий комітет з усіма підвідомчими структурами, а також Волинська обласна державна телерадіокомпанія. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus