USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку продовжено конкурс соціальних проектів

15 Травня 2009 14:20
Департамент соціальної політики Луцької міської ради залучає громадські організації до вирішення актуальних соціальних проблем за допомогою конкурсу соціальних проектів, який продовжено до 31 травня 2009 року. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Рішенням Конкурсної комісії від 30.04. 2009 року № 9 прийнято рішення про продовження терміну прийняття конкурсної документації до 31 травня 2009 року, - повідомили у департаменті соцполітики міської ради.
 
Довідково:
 
Одним з пріоритетних напрямків реалізації соціальних проектів у 2009 році стане утворення закладів з обліку і соціального захисту для безпритульних громадян (будинки нічного перебування, центри обліку, соціальні готелі), – розповіла заступник голови комісії, заступник директора департаменту соціальної політики Луцької міськради Ірина Дехтяр.
 
Конкурсна документація приймається в Департаменті соціальної політики Луцької міської ради щоденно, крім вихідних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus