USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку визначили, хто найкраще «забиває» стріли. І в дошку, і в автомат

1 Червня 2009 19:19
Цими вихідними відбулися фінальні турніри першостей Луцька з електронного та класичного дартсу. Про це 1 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Зокрема в суботу, 30 травня, визначився чемпіон Луцька сезону «Весна» із електронного дартсу (тобто на електронних апаратах). У фіналі Володимир Тияра, який ішов у рейтингу на другому місці, здолав опір Андрія Франчука та виграв головний приз – DVD. Третє місце – у Павла Євтодюка. Як розповів організатор першості Луцька з електронного дартсу Сергій Ткачук, рівень розвитку дартсу в Луцьку – один із найвищих в Україні.
Натомість у неділю, 31 травня, переможцем першості із класичного дартсу (на спеціальних дошках) став президент Федерації дартсу Волині Дмитро Бородулін. У півфіналі, поступаючись «бронзовому» призеру сезону «Весна» Сергію Любиху із рахунком 0:2, пан Бородулін переміг 4:2. Подібна ситуація виникла й у фіналі. Дмитро Бородулін, програючи Андрію Франчуку знову ж таки 0:2, в підсумку переміг із рахунком 5:2.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VFD Показати IP 2 Червня 2009 09:28
Подяка "Волинським Новинам" за оперативне висвітлення новин волинського дартсу! Бородулін Дмитро.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus