USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У січні на Волині виявили 15 порушень торгівлі алкоголем і тютюном

17 Лютого 2009 11:34
Факти безліцензійної торгівлі алкогольними і тютюновими виробами на Волині податківці виявляють щомісяця. Про це 17 лютого інформують «Волинські Новини».
Внаслідок реалізації комплексу заходів операції «Акцизна марка» працівники регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів у Волинській області спільно з іншими контролюючими органами в січні 2009 року провели 11 перевірок суб’єктів господарювання, які здійснювали оптову та роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами. В ході перевірок виявили 15 порушень законодавства у сфері оптової і роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.
Згідно з матеріалами регіонального управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів у Волинській області, встановлено, що в шести випадках роздрібна торгівля алкоголем і тютюном проводилася без ліцензії, та задокументовано один факт зберігання алкогольних напоїв із підробленими марками акцизного збору.
Тричі податківці фіксували торгівлю алкогольними виробами за цінами, що перевищували встановлені виробниками чи імпортерами, і стільки ж – відсутність товарно-супровідних документів разом із порушеннями готівкового обігу.
Відтак, на порушників чекають фінансові санкції в сумі 17,3 тисячі гривень.
На території Волинської області діє 4828 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновим виробами, з них 2498 – на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 2330 – тютюновими виробами. А до Єдиного Державного реєстру внесено 62 місця зберігання оптових партій алкогольних напоїв та тютюнових виробів.
У січні 2009 року Зведений бюджет від сплати за ліцензії на виробництво, право експорту й імпорту, оптову і роздрібну торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами поповнився на 832 тисячі гривень.
За січень 2009 року регіональне управління Департаменту анулювало 16 ліцензій, у тому числі на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями – 8, тютюновими виробами – 8, призупинено дію 23 ліцензій, в тому числі: 14 – на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, 9 – на роздрібну торгівлю тютюновими виробами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 17 Лютого 2009 16:27
ага, залітають в магазини, не показуючи документів, все перевертають , а потім кажуть скільки дати їм на лапу, аби все пройшло з штрафом 900 грн і це ніби то внесок на рік, рік їх ніхто не чіпатиме...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus