USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У суді слухали, як матюкається депутат. Москвич каже, що це – не він. ВІДЕО

25 Червня 2009 10:44
Учора, 24 червня, Апеляційний суд Волинської області поновив розгляд резонансної для Волині справи по обвинувачуванню у хабарництві депутата Луцької міськради Дмитра Москвича. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
На початку судового засідання захист оголосив клопотання про вивчення безпосередньо аудіозаписів розмови між Дмитром Москвичем та потерпілою Наталією К. у закритому судовому засіданні. Захист нагадав, що суд постановив допитувати потерпілу в закритому режимі. Тож, оскільки пані К. присутня на суді, захист запропонував відтворювати аудіозаписи у закритому судовому засіданні.
Натомість державне обвинувачування погодилося із клопотанням захисту лише в частині допиту потерпілої, оскільки існує відповідна постанова суду. Але, на думку державного обвинувачування, доцільно відтворювати запис у відкритому судовому засіданні.
Потерпіла поклалася на розгляд суду. Зрештою, суд постановив відтворити аудіозаписи у відкритому режимі, а допитувати потерпілу у закритому судовому засіданні.
Власне, тепер присутні отримали змогу, як же відбувалися розмови нібито між підсудним та потерпілою «вживу». Але слід зауважити, що якість цих аудіозаписів, за винятком першого, була не найкращою, особливо останнього, четвертого файлу.
Із тих моментів, які вдалося розібрати, голос, подібний до голосу депутата Москвича, загинає «у три рядки» лише один раз, але там нелітературне слово фактично чергується із літературним.
Опісля прослуховування аудіо пан Москвич укотре заявив, що це – фальшивка, монтаж. За словами підсудного, він спілкувався із Наталією К. неодноразово, в тому числі – для обговорення фінансових питань, але таких конкретно розмов не було.
Потерпілу Наталію К. допитували знову в закритому судовому засіданні, більше того, ймовірно, знову «дивилися кіно» (оперативне відео затримання депутата чи відтворення подій), адже до судової зали занесли телевізор.
У «відкритий режим» учора судове засідання так і не вийшло – оголошено чергову перерву.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus