USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У таборах Ківерцівщини на харчування однієї дитини в день припадає 8 гривень. ФОТО

22 Червня 2009 10:23
У Ківецівському районі з 1 червня діють 42 пришкільні табори. Про це 21 червня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням відділу з питань внутрішньої політики Ківецівської РДА, у Ківерцівські районі працюють табір імені Олега Кошового в селі Дачне, два приватні оздоровчі заклади «Берізка» та «Радість» у селі Озеро. Крім того, з 1 червня діють 42 пришкільні табори проти 41 в минулому році. Для цих цілей виділено коштів місцевого бюджету у сумі понад 500 тисяч гривень. Крім того, з обласного бюджету надійшла субвенція 133 176 гривень.
 
На харчування однієї дитини в день припадає 8 гривень. І це один із кращих показників порівняно з іншими районами області.
Вперше виділяються бюджетні кошти для організацію культурно-масових заходів. Таке нововведення зроблено після ретельного аналізу побажань начальників таборів та вхователів-педагогів попередніх років.
 
У пришкільних таборах відпочиває 3 691 дитина та 141 – в оздоровчих закладах позашкільних виховних установ. Для цих цілей  виділено кошти в сумі майже 100 тисяч гривень. Тут оздоровлюються діти з багатодітних і малозабезпечених сімей, сироти, позбавлені батьківського піклування та інші пільгові категорії дітей.  А всього  планується оздоровити майже 4 тисячі таких дітей. Десятеро уже відпочивали в «Артеку» та двоє – у «Молодій гвардії».
 
У чотирьох таборах відпочивають діти за рахунок позабюджетних коштів, тобто батьківської плати або спонсорські надходження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus