USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва послугами Інтернету щодня користується 20 чоловік

17 Березня 2009 16:18
Швидкі темпи зростання кількості інтернет-користувачів не впливають на відвідуваність звичайних бібліотек. Про це у коментарі «Волинським Новинам» розповіла директор Волинської обласної бібліотеки для юнацтва Марія Мах, – 17 березня інформують «Волинські Новини».
 
За словами Марії Мах, із кожним роком зростає кількість користувачів бібліотечним фондом. Хоча разом із тим чимало молоді користується Інтернет-послугами закладу. Для прикладу вона навела статистичні дані. Згідно із ними, на перший квартал поточного року планували, що показник книговидачі становитиме приблизно дві тисячі матеріалів. Однак уже за два місяці він досяг позначки у півтори тисячі.
 
Щодо Інтернету, то кожного дня цією послугою у бібліотеці користується в середньому двадцять чоловік. Відповідно, за два місяці таким способом пошуку інформації скористалося більш ніж вісімсот відвідувачів, що на двісті більше від запланованого.
 
Як похвалилася директор бібліотеки, закладу таки вдається кожного року залучати все більше користувачів. Найбільше уваги цій роботі приділяють на початку року, щоб учні та студенти за ті самі кошти якнайдовше мали змогу користуватися послугами книжкового фонду. Для цього влаштовують різні екскурсії та заходи, під час яких діє знижка на запис на абонемент. Також ведуть тісну співпрацю зі школами, бібліотечний фонд яких недостатнім.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus