USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волинській області «залякувань» щодо вступу до Асоціації голів не було, – каже новообраний очільник

6 Вересня 2009 12:02

У низці областей України чинилися перешкоди тим сільським та селищним головам, які мали бажання вступити до Всеукраїнської асоціації сільських та селищних голів. Про це журналістам розповідали Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко та перший голова Асоціації волинянин Богдан Гусак, – інформує репортер «Волинських Новин».
Є декілька областей, де був тиск: Закарпатська, Луганська, Донецька, Одеська, Миколаївська, – розповів під час прес-конференції Липинський сільський голова та уже голова Асоціації сільських та селищних голів Богдан Гусак. Натомість, у Сумській, Чернігівській, Вінницькій, Черкаській, Волинській, Рівненській, Житомирській – перешкод щодо вступу не було, – додав він.
«Там, де головам не заважали, – там вони поприймали всі рішення, а там, де тиснули, що, мовляв, тобі бюджету не дадуть, де є відповідна політика, де сільському голові в тих умовах важко приймати рішення, бо є ще й політика дискредитації, – складніше», – сказав Богдан Гусак.
Також пізніше під час свого виступу Прем’єр-міністр України ще раз наголосила на проблемі «залякування» голів. «Сьогодні нам потрібно було навмисно підключати Мінтранс, щоб доїхали ті, кому не давали це зробити. Були такі екзотичні області, які викуповували усі квитки на залізничний транспорт, аби голови не могли добратися до Києва… Ми допомагали пробиватися до Києва впевненій половині людей, які присутні в цьому залі», – висловилася Юлія Тимошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Назар Правда Показати IP 6 Вересня 2009 12:31
А з Волині голови сільрад добиралися до Києва за рахунок штабних коштів БЮТ чи за відшкодуванням проїзду за кошти держави?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus