USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Україна має шанси стати першою в Європі по змаганнях позашляховиків, оскільки бездоріжжя тут вистачає. ФОТО

11 Липня 2009 11:30
Учасникам гонки «АТЛ-трофі 2009» найбільше запам’ятались комарі, болото, бруд та дикі бджоли. Про це 10 липня під час брифінгу розповів один із організаторів змагань Олексій Рєзніков,  – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Перший етап змагань «АТЛ-трофі 2009» тривав з 3 по 10 липня. За ці дні учасники на позашляховиках, мотоциклах та квадроциклах подолали 1200 кілометрів бездоріжжя по маршруту Київ – Гостомель – Овруч – Глинне – Заречне – Невир – Шацьк. Усього стартувало 87 екіпажів, проте до фінішу дійшло лише 50. Тому один із організаторів змагань Олексій Рєзніков зазначив, що «всі, хто дістався фінішу – переможці». Адже шлях від Києва до Шацька дійсно був виснажливим і вимагав чималої витримки.
 
Отже, кубки «АТЛ-трофі 2009» отримало чимало команд, які перемогли у наступних категоріях: «Туризм», «ТР1», «ТР2», «ТР3», «АТV» (квадроцикли), «Мото», «Тофі-рейд» (командний залік). Крім цього, нагороду отримав учасник, у якого найбрудніше авто. Заради жарту йому в подарунок вручили засоби, що допоможуть відмити свій транспортний засіб.
 
Підбиваючи підсумки змагань, Олексій Рєзніков сказав, що найбільше учасникам запам’ятались комарі, болото, бруд та дикі бджоли. Однак все це поєдналося із хорошими незабутніми враженнями. Також організатори заявили, що наступного року знову проведуть такі змагання, але вже міжнародного рівня.
 
Ініціатор змагань Сергій Осадчий висловив свої переконання, що Україна має всі шанси стати першою в Європі по змаганнях позашляховиків. А голова Шацької райради Ольга Сахарук зауважила, що для цього в Україні повністю вистачає неосвоєних доріг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus