USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

В області надзвичайна ситуація: відрізані від цивілізації волиняни скуповують продукти. ВІДЕО

17 Березня 2013 11:19
Щодесяте село на Волині виявилось знеструмленим. Шквальний вітер вивів із ладу високовольтні електролінії, а потужний снігопад засипав майже всі сільські дороги, відрізавши цілі села від цивілізації, - інформує ТСН.

Відтак, кілька днів людям доведеться жити в цілковитій ізоляції. Трактористи годинами не виходять зі своїх машин, але роботи так і не видно. Більшість сіл мають проблеми із продуктами харчування. Ситуація критична, адже харчів залишилось на кілька днів.

Селяни скуповують у сільському магазині борошно і дріжджі, з чого можна спекти хліб. Утім, через продукти селяни хвилюються не дуже. Більше людей у відрізаних селах турбує те, що ні до лікарні, ані до родичів тепер не дістатися. Після потужного снігопаду напередодні на Волині досі непроїзними залишаються майже всі дороги місцевого значення. Це попри те, що замети розчищають понад шістсот людей та сотня машин.

В області оголосили назвичайну ситуацію і до вівторка закрили всі школи та дитсадки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Місцевий Показати IP 17 Березня 2013 12:31
Цікава річ, чим далі то люди в селі стають більш залежними. Раніше були запасливими. Мали коні,сани,воза і т.д. Про дороги не згадували. ПАРАДОКС! У селі проблеми з ПРОДУКТАМИ?! Це в кого, в бомжів? В людей похилого віку, одиноких - так!
тсн Показати IP 17 Березня 2013 13:23
не робіть паніку
Місцевий ТСНу до тсн Показати IP 17 Березня 2013 15:38
Паніку роблять новини і Ви! Для мене це не є СЕКРЕТОМ.
віктор Показати IP 17 Березня 2013 13:53
Доводять село що загарбати землю.
Лучанка Показати IP 18 Березня 2013 15:49
Це вже якось і смішно, що за село,де нема продуктів,що там живуть бомбі і лежні.Та вони можуть бути заметені місяцями у нормальних людей мука, сало, мясо, птиця,овочі фрукти ніхо не купує, лиш би водна була, а нема в башні-є криниця про запас.Корови молочко, сметанка.Сміхота і годі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus