USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинь за чотири місяці виконала піврічний план по корупції, - голова ОДА Микола Романюк

23 Травня 2008 23:34
Як повідомляє репортер «Волинських новин», в області лише за чотири місяці 2008 року складено 51 адміністративний протокол про корупційні правопорушення, тоді як у середньому цей показник щороку становить 120 адмінпротоколів. Таку інформацію під час наради в сесійній залі Волинської ОДА 23 травня оприлюднив губернатор Микола Романюк.
Жартома глава ОДА Микола Романюк зазначив, що за цим показником Волинь за чотири місяці виконала піврічний план. Як свідчать цифри, за результатами розгляду адмінпротоколів судом до відповідальності притягнуто 36 осіб, серед яких 21 людина – посадовці органів місцевого самоврядування, а півтора десятка – представники виконавчої влади.
«На жаль, немає тенденції до зменшення», - констатував губернатор.
Довідково:
Одна із найрезонансніших справ, пов’язаних із корупцією, - затримання правоохоронцями начальника Ковельської РДА Вадима Грищука. Посадовця «взяли» на гарячому при одержанні хабара обсягом 10 тисяч доларів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus