USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волиняни просять відновити переправу, аби не возити солому трасою

13 Квітня 2017 08:00
Більше 300 жителів села Старий Чорторийськ Маневицького району просять в обласної влади відновити переправу у напрямку сіл Велика та Мала Осниця.

Про це йшлося під час чергової 13-ї сесії Волинської обласної ради.

Перший заступник голови облради Олександр Пирожик зазначив, що на його депутатське звернення йому відповів не голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, а очільник Маневицької РДА Андрій Линдюк, який заявляє, що міст там не потрібен.

«Це не компетенція голови РДА – визначати, чи потрібна там переправа, і в якому вона зараз стані», - впевнений Пирожик.
Відповідно до попередніх розрахунків, для втілення проекту потрібно близько 300 тисяч гривень і це вирішить проблему 18 сіл.

«Сінокоси треба возити через Рівненську область за 15 кілометрів по міжнародній магістралі. Коні, зрештою, сполохаються…», - переконує Олександр Пирожик.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
1234 Показати IP 13 Квітня 2017 08:15
Та не слухайте Пирожика,,,яких 18 сіл,,, яких 15 км, по Рівненській області,,,там в селі за1,5км через річку є хороший міст,,,просто декому давай ще один,,,під самісіньке обійстя
волинянин Показати IP 13 Квітня 2017 10:03
А цікаво чи коли б були матеріали селяни цих сіл вийшли б на толоку будувати міст ... Толока -це безплатно... Чи пішли б ініціативні особи збирати гроші на даний міст, як ходять збирати на храми...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus