USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська ходачка привезла з міжнародних змагань «бронзу» і стала кращою у своїй збірній. ФОТО

9 Вересня 2009 15:34
Протягом 9-ти днів волинська спортсменка Надія Боровська у складі жіночої збірної команди України зі спортивної ходьби на міжнародних змаганнях у Швейцарії змагалася за звання кращої в особистому заліку і бронзову нагороду турніру. Про це 9 вересня інформують «Волинські Новини».
 
З 28 серпня по 4 вересня у Швейцарії відбувся 42-й за ліком міжнародній турнір зі спортивної ходьби «Тур де Романді». Ці змагання є одним з етапів попередньої підготовки до наступних Олімпійських Ігор 2012 року в Лондоні.
 
Спортсмени протягом 9 днів щодня змагалися в подоланні  відстані, яка коливалася, залежно від етапу, від 12 до 20 кілометрів у жінок (130 кілометрів загальна довжина всіх етапів) та від 25 до 35 кілометрів у чоловіків (300 кілометрів загальна довжина).
 
Вперше за всю історію проведення турніру жіноча збірна команда України зайняла перше командне місце, а кращою серед українок в особистому заліку була лучанка Боровська Надія, яка стала бронзовою призеркою цих змагань. Вона, до речі, – вихованка Луцької ДЮСШ легкої атлетики «Спартак».
 
Cпортсменка наголосила, що її успішний виступ став можливим завдяки безпосередній підтримці у підготовці до змагань Луцького міського голови Богдана Шиби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 15:53
Особисто показав як треба ходити?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus