USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

З аукціону продаватимуть не тільки луцьку землю, а й право її оренди

22 Липня 2009 15:59
Луцька міськрада розглядатиме проект рішення про затвердження тимчасового положення про порядок продажу права оренди земельних ділянок комунальної власності на аукціонах. Сьогодні ж, 22 липня, проект документу вивчали фахівці під час «круглого столу» в муніципалітеті, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як розповіла заступник директора департаменту містобудування Луцької міськради Тетяна Лихограй, потреба у цьому положенні зумовлена змінами до земельного законодавства, які ухвалені торік. Відповідно до документу, вільні земельні ділянки, які надаватимуться в оренду, мають пройти процедуру аукціону.
Серед особливостей процедури – кожен учасник торгів повинен заплатити не лише реєстраційний, але й гарантійний внесок. Окрім того, визначається стартова ціна лота.
Заступник директора міського департаменту економіки Анатолій Носалюк зазначив, що цей документ підпадає під категорію регуляторних актів, а тому повинен витримати всю відповідну процедуру, в тому числі й обговорення. Під час «круглого столу» зібралися фахівці, аби висловити свої міркування стосовно положення. Водночас представники НДО, на жаль, проігнорували зібрання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus