USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

За 8 місяців держбюджет має від Волинської митниці 250 мільйонів гривень

9 Вересня 2009 14:19
251 мільйон 321 тисячу гривень перерахувала до державного бюджету Волинська митниця з початку нинішнього року. Про це 9 вересня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням прес-центру Волинської митниці, не зважаючи на нестабільну економічну ситуацію та значний спад обсягів експортно-імпортних операцій, цьогоріч середньомісячний показник наповнення митницею державної скарбниці становив 31 мільйон гривень.
 
Нині у зоні діяльності Волинської митниці зареєстровано 1777 учасників зовнішньоекономічної діяльності. На жаль, активно працювали тільки 544 підприємства області.
 
Виробники Волині цього року експортували свою продукцію до Польщі, Німеччини, Росії, Білорусі, Чехії, Угорщини, Франції. Завозили на Волинь товари із Польщі, Німеччини, Білорусі, Угорщини, Нідерландів, Китаю, Словаччини, Бельгії. Впродовж 2009 року основними товарами, ввезення яких дало найвагоміші податки до бюджетів різних рівнів, були: томатна паста, кузови транспортних засобів, що були в користуванні, свіже сало, свинні туші, свіжі яблука, приправи, сухе молоко, мінеральна шлаковата, багатошарова пакувальна плівка, штучна оболонка для ковбасних виробів, вантажні автомобілі до 5 тонн.
 
Загалом від початку нинішнього року працівниками Волинської митниці опрацьовано понад 18000 вантажних митних декларацій, за якими оформлено 414,6 тисячі тонн вантажів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus