USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

За перші тижні вересня в Луцьку перевірять усі світлофори та дорожню розмітку

1 Вересня 2009 10:15
Заходи по врегулюванню дорожнього руху планують завершити за перші тижні вересня. Зокрема, перевірятимуть роботу усіх світлофорів, дорожню розмітку, дорожні знаки поблизу навчальних закладів. Про це під час апаратної наради в мерії сказав Луцький міський голова Богдан Шиба, – інформує 1 вересня репортер «Волинських Новин».
Усі засоби врегулювання руху та безпеки мають бути справними, – сказав градоначальник. «Вся розмітка має бути нанесена, всі світлофори мають працювати, всі знаки мають знаходитись там, де вони потрібні біля навчальних закладів», – додав він.
За словами пана Шиби, він працюватиме в оперативному режимі з усіма керівниками освітніх закладів міста, реагуватиме на їхні зауваження та пропозиції щодо безпеки руху.
Окрім того, під час наради міський голова розповів, що цього тижня треба підготувати доручення про забезпечення навчальних закладів йодовмісними препаратами. За його словами, наразі замість «Антиструміну» діти вживатимуть «Йодомарин».
У 182 випадках на тисячу дітей в Луцьку спостерігаються зміни у щитовидці, – розповів Богдан Шиба. «Це надзвичайно високий рівень. Колись, 20 – 30 років тому, цей рівень був значно нижчим, бо не було Чорнобиля і такої хімічної забрудненості», – висловився він. Тому, за словами градоначальника, усі діти повинні бути забезпечені препаратами, які містять йод не тільки для профілактики, а й для первинного лікування.
Також міський голова доручив відповідним структурам підготувати необхідні документи та розробити систему післяурочного навчання та виховання дітей – так звані групи продовженого дня. «За місяць треба провести підготовчу роботу, щоб, найпізніше з 1 грудня цього року, ввести систему продовженого дня», – сказав пан Шиба.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus