USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЖКП не має стосунку до приміщення, яке вчора горіло у Луцьку

6 Червня 2013 10:42
ЖКП №7, яке звинуватили місцеві мешканці у бездіяльності щодо нежитлового приміщення, що вкотре горіло на вулиці Захарова, 12, не обслуговує цю будівлю.
Про це розповів кореспонденту «Волинських новин» директор ЖКП №7 Микола Гарбарчук 6-ого червня.
Керівник комунального підприємства зазначив, що, оскільки добудова вважається прибудинковою територією гуртожитку, який на балансі ОСББ, то приміщенням має займатися ОСББ «Світанок».
«Ці копії листів суперечать одне одному. Бо в одному написано, що гуртожиток належить ОСББ «Світанок». Відповідно прибудоване приміщення, то прибудинкова територія. І вирішуйте собі відносини. ЖКП №7 відношення до цього будинку немає. Я вже дзвонив заступнику міського голови і казав, що його головний архітектор підставив. Бо дав листа в якому написав, що за приміщення відповідає ЖКП №7. Наш жек займається тими будинками, якими займається. Там же чітко написано, що треба вплинути на приватника, який не хоче вирішити питання у відносинах з ОСББ. Ми не займаємося обслуговуванням цього ОСББ, прибудинкової території та будинку, який на балансі ОСББ «Світанок». ЖКП №7 немає відношення до цього приміщення», - повідомив директор ЖКП №7 Микола Гарбарчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
D Показати IP 6 Червня 2013 11:05
Відповідно прибудоване приміщення, то прибудинкова територія. Сміхота та й годі. Приміщення це те саме, що й територія?
Сміх крізь сльози Показати IP 6 Червня 2013 12:37
"Наш жек займається тими будинками, якими займається". Не смішіть людей!!! Якими будинками Ви займаєтесь? Гроші за утримання будинку берете космічні, а ні ремонту, ні елементарного прибирання в під`їздах не допросишся.В підвалах притони безхатьків,антисанітарія, бо Ви не в змозі решітку на двері поставити. Один будинок, який Ви обслуговуєте, рік тому завалився. Може чекаєте поки бомжі спалять інший???
тому хто сміється до Сміх крізь сльози Показати IP 6 Червня 2013 14:09
бажаю попасти в анологічну ситуацію , а потім посміятись чи поплакати. якщо вдасться, на вибір
Сміх крізь сльзи до тому хто сміється Показати IP 6 Червня 2013 14:18
Я в цій ситуації була, тому і написала. А сміюсь я зі слів начальника жеку, про їхню так би мовити "роботу". Спочатку прочитайте уважно коментар, а потім "бажайте".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus