USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Життя надто коротке для того, щоб витрачати його на безглузду роботу. ФОТО

31 Січня 2013 09:34
Німецький сайт для пошуку роботи Jobisintown.de нестандартно підійшов до своєї рекламної кампанії. Компанія випустила серію приголомшливих плакатів під загальним гаслом «Життя надто коротке для того, щоб витрачати його на безглузду роботу», - інформує Bigpicture.ru.

Протягом декількох років креативний сайт представляв публіці різні іміджі, об'єднані загальною ідеєю: люди, замкнені і працюють усередині машин.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
андрiй76 Показати IP 31 Січня 2013 11:33
Що за дурня? Без роботи людина деградує морально і фізично...Згадайте радянські часи коли навіть школярі були зайняті чимось і росло нормальне покоління.А зараз повна свобода і повна...деградація.(Насилля,наркотики,алкоголь,сексуальна розпущенність)
Віктор Показати IP 31 Січня 2013 13:25
Ніби сайт новин, а публікується інформація десь так кількарічної давності

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus