USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Зі Святого Миколая зробили Санта Клауса, який веде не в храм, а в супермаркет, - священик

20 Грудня 2010 07:29
Святий Миколай перетворився у споживацькій свідомості сучасної людини в Санта Клауса, який веде більшість людей не в храм, а в супермаркет - за покупками.

Про це в інтерв'ю газеті «День » з жалем констатував керівник патріаршої адміністрації, секретар синоду єпископів Української греко-католицької церкви владика Богдан (Дзюрах), - пише «Фокус».

На думку владики Богдана, проблема в наші дні не в популярності чи непопулярності Святого Миколая, а в комерціалізації цього святого і всього, що пов'язане з цією світлою, святий фігурою.

«Те ж саме стосується і свята Різдва Христового. Зокрема, в західному світі підготовка до Різдва зводиться до гарячкових пошуків подарунків: люди забувають про великий дар, який світ отримує в ці дні - Спасителя світу », - підкреслив ієрарх УГКЦ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ладомир Показати IP 20 Грудня 2010 08:57
Точно. Гамерику в топку з її голымы жопами. 20 років назад голосували не за демократію а за вседозволенсть в т.ч. за голі жопи по ТВ. А трансформація Миколая то тільки продовження "щасливої" гамериканської казки. 3,14сец, куди ми котимось?
Учитель Показати IP 20 Грудня 2010 09:21
Це така освіта і культура в Україні. Треба ще підняти зарплату деморалізованим педагогам.
Exaboto Показати IP 20 Грудня 2010 10:17
що не може не радувати :).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus