USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Зіпсовані продукти з супермаркетів - у луцький зоопарк

22 Листопада 2013 09:31
Луцькі супермаркети не дотримуються санітарних вимог та природоохоронного законодавства. А ще годують лучан зіпсованими продуктами. Саме цим переймались у міській раді під час засідання виконавчого комітету, - повідомляє ТРК «Аверс».

Аби громадяни перестали платили гроші за харчі, які несуть загрозу їхньому здоров’ю, залежану їжу планують віддавати тваринам.

Ревізія виявила чимало порушень природоохоронного законодавства у 5-ти супермаркетах. В усіх торгових мережах відсутні договори на утилізацію зіпсованих харчових продуктів. У невідомому напрямку збували і використані ртутні лампи, акумуляторні батареї та зношені шини. А ще торгові центри забруднюють повітря.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ СУПЕРМАРКЕТИ «НАТИРАЮТЬ КОВБАСУ ОЛІЄЮ», - МЕР

Начальник відділу екології Луцької міської ради Анатолій Гламазда розповів: «Відсутній дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами… Земельні ділянки на вулиці Клима Савури, 21а засмічені твердими побутовими відходами».

Для серйозної бесіди, директорів усіх супермаркетів запросили до міської ради.

Підприємцям дали півроку на усунення порушень. Керівники супермаркетів зобов’язались укласти договір із Луцьким зоопарком, саме туди тепер збираються збувати зіпсовані продукти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus