USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зв’язали неповнолітнього та обікрали квартиру: в Луцьку вірменина засудили на 9 років

10 Липня 2019 18:24
В обласному центрі Волині громадянин Вірменії разом зі спільником проникли у квартиру, яку обікрали, зв’язавши неповнолітнього та пригрозивши йому вбивством. За цей злочин іноземця засудили на дев’ять років позбавлення волі.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Під час судового засідання встановили, що 17 лютого 2017 року обвинувачений, який є громадянином Республіки Вірменія, за попередньою змовою із невстановленими особами через незамкнені вхідні двері проникли в приміщення квартири, де вчинили напад із застосуванням насильства небезпечним для життя чи здоров`я неповнолітнього.

Зокрема, неповнолітньому погрожували вбивством, а після цього йому зв’язали руки та ноги, залишивши у ванній кімнаті квартири.

В подальшому із спальної кімнати квартири грабіжники викрали 17 тисяч гривень, золотий перстень та ноутбук. Загальна сума викраденого становила 22 тисячі гривень.

Зазначимо, що допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав, наголосивши суду, що потерпілий його оговорює, адже відбитків пальців його руки у квартирі не виявлено, момент виявлення викраденого жіночого персня під час проведення обшуку за адресою його проживання не зафіксовано. Окрім цього, обвинувачений зазначив, що взагалі на місці вчинення злочину, у вчиненні якого його обвинувачують, не був, проте не зміг повідомити, де саме був у цей час.

Незважаючи на невизнання вини, вона була доведена іншими доказами, зокрема показами потерпілого.

Він розповів, що повернувся додому зі школи разом з братом, сів за комп`ютер, а його брат пішов погуляти, зачинивши вхідні двері, однак не замкнувши на ключ. Почувши шурхіт у коридорі, він вийшов із кімнати та, побачивши невідому особу в балаклаві, запитав, що він тут робить.

Після цього чоловік підійшов до нього, поклав руку на плечі та сказав «міліція». Спочатку він сприймав це, як розіграш, але потім цей чоловік заламав йому руку. В подальшому він відчув, як йому приставили у спину якийсь предмет, який він вважав пістолетом, та сказали не кричати, погрожуючи вбивством. Зокрема, він чув, що чоловік говорить із специфічним акцентом.

Далі чоловік повів його у ванну кімнату, покликав ще одного невідомого чоловіка, який обмотав його голову рушником та взяв рукою за голову, щоб він нічого не бачив. Далі один із чоловіків пішов щось шукати в квартирі, після чого один з них приніс мотузки, якими йому зв`язали руки та ноги, залишивши лежати у ванній кімнаті. Через деякий час шум припинився та невідомі йому чоловіки покинули квартиру. Після цього він розв`язав руки та ноги і піднявся до сусідів, аби ті викликали поліцію. На даний час викрадене майно не повернено його сім’ї. Він просив суд суворо покарати обвинуваченого.

До слова, потерпілий впізнав обвинуваченого за формою носа, очей, брів, голосом та кольором шкіри, зазначивши, що ця особа присутня у залі судового засідання. А коли обвинувачений назва своє персональні дані, потерпілий вказав, що погрозу вбивством на його адресу висловив саме обвинувачений.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді дев’яти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кех Показати IP 10 Липня 2019 21:22
Хоч і грабіжник, але з «поняттями», дитину не вбив і не мурдував.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus