USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

За підтримки Фонду Ігоря Палиці школа на Волині отримала звукове обладнання

19 Січня 2018 07:40
Школі у селі Соловичі Турійського району придбали мікшерний пульт, мікрофони та колонки. А вдалося це реалізувати завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та ініціативним батькам, які написали проект щодо придбання сучасного звукового обладнання та звернулися з ним до Фонду.

Проект втілили на умовах співфінансування, повідомляє прес-служба Фонду.
Школа в Соловичах є не лише частиною інфраструктури, а й центром організації дозвілля молоді. На шкільні святкові та виховні заходи збираються жителі із навколишніх сіл.

«Шкільне життя – це не тільки навчання, а й позаурочний час. Наші діти дуже талановиті. Тому ми комбінуємо навчання зі спортивними та творчими заняттями. У школі діє студія «Поліське золото», де учні виготовляють вироби з соломи, функціонує секція дзюдо, працює вокальний гурток. У нас часто відбуваються різні спортивні змагання, конкурси, свята. Для таких заходів потрібне відповідне музичне обладнання. Раніше ми позичали апаратуру в будинку культури, проте хотілося мати своє. Тож зібралися, провели збори, визначили ініціативну групу. Так розпочалася співпраця з Фондом. Шукали сучасну якісну апаратуру, ретельно підбирали техніку. Тому результатом дуже задоволені», – розповів директор школи Олександр Поліщук.

Омріяне обладнання використовують на повну. Перше свято, що його проводили з використанням нової апаратури, – козацькі забави. Педагоги кажуть: хоч дійство відбувалося в спортзалі, звук був якісним.

«Гарне звучання виховує у дітей естетичне сприйняття, культуру», – переконана вчитель молодших класів Надія Остап’юк. «Дуже добре, що проект передбачає співпрацю з батьками. Це залучає їх до шкільного життя, не дозволяє стояти осторонь проблем школи. У нас вийшов колективний проект, який спрямований на те, щоб виховати в дітей небайдужість до всього, що відбувається в школі, країні, селі, світі».

Голова Турійської районної парторганізації «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Сергій Власюк відмітив небайдужість педагогів та батьків і привітав шкільний колектив із завершенням проекту:

«Знаю, що ваша школа славиться талантами, думаю, що це обладнання допоможе вам розвиватися, проводити гарні заходи та вигравати нові конкурси. Впевнений: ваша громада не буде зупинятися і ви реалізуєте ще не один проект».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus