USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

10 колективів на 10 сценах: Луцьк перетворять на театральний майданчик

11 Серпня 2017 23:43
15-17 вересня весь Луцьк четвертий раз перетвориться на театральний майданчик.

10 дуже різних колективів покажуть дуже різний театр (і навіть не театр!) на дуже різних майданчиках. Цю десятку організатори обрали з-поміж 38 заявок із 8 країн світу, повідомляють організатори заходу.

Готуються їхати на «Мандрівний вішак» театри з Литви, Польщі, Ірану та всієї України. Три дні Луцьк прийматиме театральні колективи з Києва, Полтави, Львова, Рівного, Запоріжжя та Сєвєродонецька. Майданчиками спектаклів для дорослих та дітей стануть, як завжди, не театральні сцени, а місця, яким театр і не снився.

Цьогорічні майданчики для гри будуть відкриті згодом. Нагадаємо, що попередніх фестивалів вистави відбувалися у бомбосховищі, РАЦСі, закинутих промислових спорудах, підземній парковці тощо.

Вхід на фактично усі фестивальні заходи – традиційно вільний.

Організатори (театр «ГаРмИдЕр» і Департамент культури Луцької міської ради) запрошують вас стати частиною фестивалю в якості: партнерів, волонтерів, суб’єктивних суддів і глядачів.

Творімо непересічну історію Луцька всією громадою! - закликають організатори.

Підходить для дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus