USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Бандерштат» – переможець конкурсу молодіжних практик

7 Листопада 2018 08:15
Фестиваль українського духу «Бандерштат», який проводиться під Луцьком, став переможцем конкурсу кращих практик молодіжної роботи.

Про це інформує Перший з посиланням на на сторінку «Бандерштату» у Фейсбуці.

«Бандерштат став переможцем в конкурсі Кращих практик молодіжної роботи 2018 року. Ось таку нагороду ми отримали у Дніпрі. Це наша спільна перемога, адже Бандерштат без вас нічого б не досягнув», – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, конкурс організовано Міністерством молоді та спорту України спільно з Програмою розвитку ООН в Україні. Серед основних завдань заходу: обмін успішним досвідом між молодіжними організаціями та молодіжними працівниками; публічне визнання досягнень та заохочення до подальших напрацювань у напрямі підвищення стандартів якості молодіжної роботи в Україні; сприяння суспільному та політичному визнанню молодіжної роботи в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus