USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Діти з Луцька передали листівки в зону АТО для українських воїнів

5 Січня 2018 21:35
Святкові листівки з частинкою добра та любові діти з Луцька передали бійцям 130-го розвідувального батальйону в місто Сєвєродонецьк.

Виготовляли листівки 4 грудня у бібліотеці №7.

Автор ідеї, керівник мистецької студії «Соняшник» Лариса Чубай каже, що діти радо долучилися до приготування святкових листівок.

«Коли я запропонувала студійцям підготувати святкові листівки для наших воїнів-захисників, то діти залюбки погодилися. Ми це зробили для того, аби передати часточку святкового настрою тим, хто захищає нашу землю, подарувати їм вітання і тепло дитячих чистих сердець з надією на швидше переможне завершення війни, повернення миру. Діти з вогнем у очах виготовляли листівки, я бачу, що подібні заходи дають значний ефект патріотичного виховання», - каже пані Лариса.

Серед тих, хто виготовляв листівки й восьмирічна Ольга Левкович.

«Ми ці листівки виготовили для бійців АТО, які потребують підтримки, адже захищають від ворогів Батьківщину. У своїй листівці я побажала, щоб вони мали міцне здоров’ята швидше повертались додому з перемогою, щоб настав мир в Україні», - розповідає учениця студії «Соняшник».
Окрім виготовлення листівок діти презентували в бібліотеці виставку своїх робіт.

Зауважимо, що передадуть листівки бійцям в АТО волонтери, з якими домовилася громадська активістка Наталія Гуркіна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus