USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Дочка загиблого АТОвця з Волині презентувала виставку картин «Відродження»

28 Вересня 2018 22:23
Виставку картин під назвою «Відродження» дочка загиблого АТОвця з Володимира-Волинського Крістіна Смірнова презентувала в обласній бібліотеці для юнацтва.

Ця виставка стала дебютом молодої художниці.

Під час презентації своїх робіт дівчина розповіла, що для неї мистецтво є медитацією, яка лікує та надихає.

«У картинах я відображаю емоцію, яку відчула і показую її на полотні. Приємно, що є люди, які в мене вірять більше, ніж я сама, а це надихає. Особливо це цінуєш в моменти коли важко, бо тоді не хочеться далі нічого робити. Особливо я люблю малювати портрети.

Був такий випадок, що побачила портрет мами, написаний кольоровими олівцями й мені дуже захотілося теж так спробувати. Я пішла купила олівці й спробувала намалювати маму. Тоді відчула в середині позитивну емоцію й вирішила продовжувати. У кожного є своя медитація, моя – писати картини. Це виліковує.

Мій внесок в життя світу – моє малювання», - розповіла дівчина.

Організувати виставку допоміг волонтерський рух «Мeцeнaти для солдата».

Кожну вільну хвилину Крістіна малює, або в голові накидає ескізи майбутнього свого творіння.

«Коли я беру пензель, то це засіб психологічного розвантаження, це можливість передати свої емоції і хоч на кілька хвилин не думати про втрату тата…В моїй творчості велику роль зіграла книга про життя і творчість Ван Гога – «Жага до життя» Ірвіна Стоуна. Художник, якого ніхто не визнавав – продовжував боротьбу, він творив і його підтримував брат. Тому я зрозуміла, що теж допускаю помилки, як і всі, але повинна не здаватися», - розповіла Крістіна.


Зауважимо, що тато 20-тирічної Крістіни – старшина роти в 51-шій механізованій бригаді Сергій Смірнов, загинув 29 серпня 2014 року у боях під Іловайськом, під час виходу з оточення у так званому «зеленому коридорі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus