USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ірма Вітовська везе до Луцька благодійну виставу «Оскар та Рожева Пані»

3 Червня 2018 14:11
Щемливу виставу «Оскар та рожева пані» про безнадійно хворого хлопчика у постановці івано-францівського театру презентують у Луцьку. Показ відбудеться 5 червня у облмуздрамтеатрі.

Oscar et la dame rose – це тринадцять щемливих листів безнадійно хворого хлопчика Оскара до Бога. У своїх посланнях приречений малюк благає Всевишнього про милосердя, про радість хоча би в останні дні життя, про гармонію та любов у цілому світі. Посередником поміж Богом та людьми для Оскара стає дивовижна жінка. Колись вона виступала на цирковій арені у ролі боксера, тепер — сестра милосердя. Це і є Рожева Пані. Чуйна та духовна людина.

Цей благодійний проект об’єднав творчі зусилля митців з різних міст та різних театрів.

Актриса Ірма Вітовська, режисер Ростислав Держипільський, гурт «Океан Ельзи», художник Андрій Єрмоленко, балетмейстер Ольга Семьошкіна та актори Івано-Франківського театру імені Івана Франка доклали зусиль, аби вистава стала не лише творчою подією, а також приводом до вирішення значущої соціальної проблеми – створення в Україні доступної системи паліативної допомоги для тяжко хворих дітей.

Частину коштів, отриманих з вистави, спрямують благодійному фонду «Стопрак» на потреби онкохворих.

Квитки на виставу можна придбати онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus