USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Картини на маковому зерні: у Луцьку – виставка мікромініатюр

12 Жовтня 2018 08:44
Букет троянд на стеблинках з волосся, підкована блоха, сумоїсти, що боряться на ринзі з макового зерняти та ще тридцять мікромініатюр, які можуть можуть побачити лучани. Кожна робота створюється за особливою авторською технологією - каже директор музею мікромініатюр Олена Казарян.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу UA: Волинь.

"Колосальна має бути концентрація сили, волі. Руку майстра під час роботи прив'язують до столу спеціальними ременями, аби вона не тремтіла. В цей момент робота може спружинити. Він надягає маску як хірург. В той час пальці обережно підносять інструмент до майже невидимих часточок. Це творчість і диво-творчість.

Неймовірна виставка мікромініатюр Володимира Казаряна відкрилась у Луцьку.

"Це навіть розповісти важко настільки кропітка ця праця, бо потребує багато інструментів, зусиль і технологій. Тут немає шкіл, потрібно самостійно опановувати це мистецтво", - каже майстер.

Подробиці незвичної виставки – у відео.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus