USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Хто представлятиме Україну на дитячому Євробаченні

10 Вересня 2018 13:24
У національному відборі на Дитячий пісенний конкурс Євробачення-2018 перемогла вінничанка Дарина Красновецька з піснею "Say love".

Дівчина представлятиме Україну на міжнародному конкурсі, що пройде 25 листопада в Мінську (Білорусь), повідомляє UA:Перший.

З-поміж 10 фіналістів переможця визначали за результатами оцінювання журі та з урахуванням дорадчого голосу від глядачів, які голосували онлайн.

До професійного журі увійшли: фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, співачка та членкиня правління суспільного мовника України Олександра Кольцова, співак та композитор LAUD, співачка й переможниця багатьох міжнародних вокальних конкурсів Софія Куценко й народна артистка України Марія Бурмака, яка очолила суддівський склад.

Переможниці цьогорічного національного відбору на Дитяче Євробачення Дарині Красновецькій 11 років.

Дівчинка професійно займається вокалом вже понад 5 років. У 2016 році Дарина брала участь у вокальному талант-шоу "Голос. Діти". Уже 2 роки поспіль вона бере участь у дитячому фестивалі "Чорноморські ігри", де в 2017 році перемогла в номінації "Дівчата (молодша група)", а в 2018-му – в категорії "Дівчата (середня група)".

Дарина любить малювати, займається сучасними танцями і грає на фортепіано.

У липні повідомлялося, що цього року представник від України не зможе взяти участь у міжнародному дитячому пісенному конкурсі "Євробачення" через критичне недофінансування Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Але за місяць стало відомо, що Україна таки відправить учасника на дитяче "Євробачення" в Мінську, але телеверсії нацвідбору не буде.

Фінал Дитячого Євробачення-2018 пройде 25 листопада в Мінську на "Мінськ-Арені".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus