USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Княжий» назвав музичну сцену фестивалю

13 Серпня 2017 09:00
19-20 серпня на території села Заріччя, що поблизу міста Володимир-Волинський, відбудеться історично-культурний фестиваль «Княжий». Такий захід зорганізовано вперше на культурній мапі України.

Фестиваль покликаний популяризувати місто, підвищити його туристичну привабливість та максимально відновити дух середньовіччя, повідомляють організатори фесту.

Упродовж двох днів музичну складову фестивалю представлятимуть 10 відомих українських гуртів.

Так, у суботу, 19 серпня, на головній сцені виступатимуть гурти «Роялькіт», «GG Гуляйгород», «Irdorath», «Joryj Kloc». Хедлайнером дня стане український гурт «КАРНА».

У недільній програмі – концерти гуртів: «Цвях», «Воанергес», «Чумацький шлях», «Фіолет». Під вечір гостей фестивалю розважатиме гурт «Тартак».

Нагадаємо: «Княжий» має символічну вартість входу на фестиваль у 20 гривень на 2 дні. Придбати так званий квиток-браслет можна при вході на територію заходу. У разі чого, якщо браслет пошкодиться, він стає недійсним. Фестиваль проводиться виключно у безалкогольному форматі, на території заходу працюватиме охорона, яка дивитиметься за порядком та безпекою.

Музика, театралізовані дійства, історичні реконструкції, літературна сцена, гутірки, екскурсії стародавнім Володимиром-Волинським, дитяче містечко, ярмарки ремесел та вуличної їжі, майстер-класи народних майстрів, покази модного одягу в етностилі, кінний театр та багато іншого цікавого – все це буде на фестивалі «КНЯЖИЙ», розповідають організатори - представники Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».

Детальніше про lineup фестивалю «КНЯЖИЙ» - на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus