USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Колір мого сьогодні»: виставка луцької художниці

3 Листопада 2017 09:14
В рамках мистецького проекту «Крок на шляху мистецтва» в арт-кафе «Стоп-кадр» відкрилася виставка малярства молодої луцької художниці Олени Матошнюк.

Яскраві кольорові пейзажі, барвисті натюрморти, розкішні квіти і портрети – усе це у збірці полотен «Колір мого сьогодні».

Як розповіла керуючий партнер галереї Леся Корсак, проект «Крок на шляху мистецтва» спрямований на співпрацю із творчою молоддю Волині. Галерея надає можливість молодим початківцям представляти свої твори в арт-кафе «Стоп-Кадр», проводити в його залах презентації, обговорення, дискусії, реалізовувати власні творчі проекти, інсталяції, перформанси.

Однією з таких талановитих особистостей є Олена Матошнюк. Дівчина закінчила закінчила художню школу. Навчалася у Луцькому національному технічному університеті за спеціальністю «Дизайн».

Багато подорожує, фіксуючи свої враження на полотнах. Надихають художницю нові горизонти та люди, адже кожен із них є новим та цікавим світом.

«На полотнах відображене моє світосприйняття світу. Це місця, люди, природа, які я бачила. Художник – це певний перехідник між зовнішнім світом та полотном. Через мене проходять ті кольорові відчуття і я їх передаю у полотні», - розповіла художниця про свої роботи.

Переглянути яскраву палітру творчих вражень Олени Матошнюк можна в арт-кафе «Стоп-Кадр» до кінця листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus