USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ліхтар Терентій кличе лучан на кавер-читання

15 Березня 2017 16:58
Вже традиційні щомісячні зустрічі молодих митців Луцька відбудуться цієї суботи. Цього разу ліхтар Терентій збере під своїм світлом прихильників літературного та музичного каверу.

«Ліхтар» - це мистецький захід, спрямований на розвиток митців-початківців. Це своєрідна платформа для молодих авторів, на якій вони можуть показати себе, отримати першу критику та опанувати мистецтво публічних виступів.

«Попередній захід показав нам, що ми на правильному шляху і все більше молодих авторів долучаються до Терентієвої тусовки. Цей «Ліхтар» буде вечір каверів: і музичних, і літературних. Має бути цікаво», - анонсує модератор заходу Дмитро Цюпа.

Щоразу аудиторія «Ліхтаря» розширюється. Поетка Юлія Гаранчевська відвідала уже кілька зустрічей, і з нетерпінням чекає цієї.

«Я в захваті від музично-літературного заходу «Ліхтар»! Дуже давно шукала подібні заходи, адже в наш час молодим авторам важко заявити про себе. Мені подобається виступати на заході, слухати інших, знайомитись, ділитися враженнями. Особисто для мене це величезний крок, можливість поділитись своїм баченням світу і бути почутою, адже є люди, яким справді це цікаво», - каже дівчина.

Зустріч відбудеться 18 березня о 19.00 у кафе «Давня казка» (вулиця Драгоманова, 23).

Організатор заходу – мистецьке об’єднання «стендаЛь».

Квитки можна придбати за посиланням: https://vk.com/alcortu.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus