USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Лучан вражав всесвітньо відомий театр тіней Teulis. Фоторепортаж

1 Лютого 2019 08:29
Всесвітньо відомий театр тіней Teulis презентував у Луцьку нове шоу «Твоя тінь». Шоу, яке поєднувало в собі танці, акробатику та театр, показали на сцені Волинського академічного обласного музично-драматичного театру імені Тараса Шевченка 31 січня.

Лучани, які зібралися у залі облмуздрамтеатру, дуже очікували на виступ акторів, і це не дивно, адже Teulis вже стали всесвітньо відомим театром, який гастролює різноманітними країнами Європи та навіть виступав у Японії.

Нарешті на екрані з’явився перший силует – шоу розпочалося. Глядачі могли побачити неймовірну фантазію артистів, які зі свої тіл створювали різноманітні фігури, обігравши це певним сюжетом. Відзначимо, що у новій виставі були включені фрагменти з уже відомих перфомансів «Повелителі тіней» і «Вічна історія», а також номери, які раніше глядачі не бачили.
Teulis вражав лучан оптичними ілюзіями, відеопроекціями, акробатикою і танцями на фоні вдалого звукового супроводу. Варто зазначити, одному із глядачів пощастило взяти участь у танцювально-театралізованому фрагменті виступу. Юнака вибрав один із акторів серед глядачів. Самі фрагменти шоу були як комічні, так і драматичні.
Насамкінець артисти театру вийшли на сцену, аби подякувати луцькій публіці, яка ще довго не відпускала їх, скандуючи стоячи. А окремі артисти навіть отримали смаколики від діток, яким виступ акторів надзвичайно сподобався.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus