USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Переможець «Битви талантів» витратить приз на поїздку в Єреван

25 Травня 2017 16:24
Фінал шоу «Битви талантів» відбувся днями у Володимир-Волинському будинку культури. У ньому взяли участь чотирнадцять учасників, інформує Володимирмедіа.

Знову переважав вокал, хоча навіть до цих номерів учасників підійшли по-особливому – підготували відоесупровід, додали світлових ефектів, танцювальних композицій. Було помітно, що до фіналу усі без виключення конкурсанти підготувалися дуже добре.

Кілька слів про команду суддів. Цього разу до суддівської команди запросили: Наталію Чапко - заступника директора Волинської дитячого центру естетичного виховання, Ірину Малець - методиста Волинського дитячого центру естетичного виховання, скрипальку Анну Воєводу, Андрія Кравченка – керівника танцювальної студії “А-денс”, ведучого проекту “Соромлюсь запитати” Інформаційного агентства Волинські Новини, Андрія Бокоча – президента фонду “Прибужжя”.

Першим на сцені виступив із своїм вокальним номером Олександр Чишій, далі була неперевершена декламаторка Олександра Животягіна. Іринка Гонтарук вкотре продемонструвала, що вміє не тільки добре танцювати (займається в танцювальному колективі “Веселка” ЦПО), а й має прекрасні вокальні дані. Це ж саме довели інші учасники, які вийшли на сцену “Битви” із своїми вокальними номерами – Віталій Голіч, Соломія Степанюк, Анастасія Гриб. А пісня про страшні трагічні події в Україні у виконанні Оксани Цвинкилевич змусила встати увесь зал глядачів.

Улюбленці глядачів, хлопці з M-JAMP показали глядачам, як насправді слід “запалювати” на сцені і, в якості нагороди, отримали свою порцію бурхливих овацій.

Дудук в руках Сергія Лященка знову зачарував гладацьку залу та членів журі. Віртуозною грою на гітарі присутніх подивував Юрій Бурцан.

Оригінальним та видовищним був виступ Аліни Возкаєвої. Фіналістка конкурсу за кілька хвилин на очах у глядацької зали майстерно перевтілилася із бабусі з кулькою на гнучку та підтягнуту танцівницю пол-денсу.

Чудово виступили того вечора гімнастки Анастасія Марчук та Анастасія Планковська, танцювальний колектив “Веселка”.

Проте, якими б талантами не вражали конкурсанти, переможець у “Битві” повинен бути один. І саме над цим завданням цилий вечір працювали члени журі фінального поєдинку “Битви талантів”.

– Для мене – кожен із вас переможець тільки тому, що ви осмілились вийти на сцену нашого талант-шоу, показати широкому загалу свої вміння та таланти, – зазначив під час оголошення результатів конкурсу організатор дійства, депутат міської ради Максим Клим’юк. – Дуже приємно, що на фінальний концерт нашої “Битви” навіть величезна зала РБК не взмозі вмістити усіх глядачів, які прийшли підтримати своїх талановитих рідних та близьких, друзів та однокласників. Надіємося, що це лише старт і ми й надалі будемо проводити подібні талант-шоу, аби в мешканців нашого міста була беззаперечна мотивація для демонстрації своїх талантів.

Отож, в результаті голосування журі призове третє місце та сертифікат на суму 2000 грн розділили між собою танцювальний колектив M-JAMP та вокалістка Оксана Цвинкилевич. Друге місце та сертифікат на суму 3000 грн. вибороли гімнастки Анастасія Марчук та Анстасія Планковська.

Переможцем талант-шоу “Битва талантів” та власником сертифікату на 15 тисяч гривень став Сергій Лященко. Свою винагороду переможець талант-шоу планує використати на поїздку до Єревану, каже, що хоче більше дізнатися про батьківщину унікального музичного інструменту дудук.

Додамо, що подарунки від організаторів отримали всі фіналісти “Битви талантів”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus