USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У США презентують виставку виробів дітей з Волині

22 Травня 2019 08:00
У Сполучених Штатах Америки експонується виставка доробків переможців конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва «З Україною в серці».

Про це на своїй сторінці у мережі Facebook написала Ірина Констанкевич, повідомляється на сайті нардепа.

«Дякую членкиням Союзу українок за спільно реалізований проект. І дорогій родині Ользі та Роману Констанкевич за віру в українських дітей. Уявляю, як гордо талановитим дітям Любешівщини, Камінь-Каширщини, Ківерцівщини і Маневицького краю знати, що тепло ваших рук, ваш талант тішать людей далеко за океаном. І велика подяка Ігорю Палиці за можливості для волинських дітей і «Тільки разом», – написала нардеп.

Нагадаємо, що конкурс декоративно-ужиткового мистецтва «З Україною в серці», ініційований народним депутатом України Іриною Констанкевич та Союзом українок США.

Метою конкурсу стало збереження та розвиток традиційних українських видів декоративно-прикладного мистецтва, популяризації народних ремесел, підтримка творчої діяльності учнівської та студентської молоді.

Творчий конкурс «З Україною в серці» об’єднав понад три сотні талановитих дітей з найвіддаленіших сіл Камінь-Каширського, Ківерцівського, Любешівського, Маневицького районів та студентів луцьких навчальних закладів. Більше ста найкращих робіт конкурсу впродовж квітня експонувалися в Арт-галереї Фонду Ігоря Палиці«Тільки разом».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 23 Травня 2019 06:47
більше презентувати немає чого......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus