USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У волинському монастирі відбувся православний фотофест

2 Серпня 2018 07:00
Молодіжне братство «Мирт», що діє при чоловічому монастирі Святителя Миколая Чудотворця у селі Жидичин Ківерецького деканату, влаштувало захід із фотомистецтва на скиту Святого Духа.

Про це повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.

Для цього запросили Мирославу Якимчук, яка багато років знімкує обитель. Вона розповідала учасникам про тонкощі зйомки. Потому юні фотографи отримували різні завдання. Одним із них було не лише зробити хорошу світлину, а й розповісти, який Божий промисел зображено на ній.

Також любителі цього мистецтва мали змогу поспілкуватися з намісником монастиря архімандритом Константином (Марченком) про фото у церковному житті.

Як зазначила керівник Братства Любов Фрадинська, це було дуже цікаве заняття. Молоді люди не лише гарно провели час, а й, виконуючи завдання і відповідаючи на запитання, розкривали у собі нові якості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ БІДЗЮРА Показати IP 2 Серпня 2018 09:36
Хто? Чий монастир? Потрібно повідомляти. Особливо тепер. Зрадою,облудою та обманом у нас забрали московські попи, у 1686 році, нашу візантійську православну митрополію та незалежність. І продовжують брехати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus