USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волиняни здобули срібло на фестивалі хореографічного мистецтва

16 Квітня 2017 20:56
Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «Радея-Dance» проходив у Кам’янець-Подільську з 31 березня по 2 квітня. Рожищенський хореографічний ансамбль «Росинка», вже вдруге взяв участь у цьому конкурсі. Перший раз команда була учасником у 2013 році. Тоді рожищани здобули 3 місце, повідомляє Район. Рожище.

У жанрі «Народні танці», вихованці Алли Ковальчук, виконали «Гопак» і «Волинські візерунки». «Натанцював» хореографічний ансамбль на 2 місце.

Керівник ансамблю зазначає, що цього року конкурс був дуже складний, всі колективи сильні, і важко було вибороти перемогу. Але зумівши опанувати себе на великій сцені, заручившись настановами керівника, підтримкою батьків, діти вразили журі та глядачів витонченістю та пластикою рухів, емоційністю виконання.

Основний конкурс проходив 2 квітня, а 3 – для команд організували танцювальний батл і майстер-клас із хіп-хопу. Проводив його співзасновник балету А6, хореограф передматчевих церемоній Євро-2012 у Києві Адам Уедраого.

Поїздка виявилась вдалою, адже крім участі в конкурсі, «Росинка» подорожувала по місту Кам’янець-Подільський, з’їздила в Хотин і Чернівці.

Керівник ансамблю розповіла, що на конкурс-фестиваль поїхала старша група «Росинки», з якими вона займається вже 7–8 років.

«У групі є навіть двоє студентів, які хоч і навчаються, але все одно приїжджають на репетиції. З такими дітьми дуже легко і приємно працювати», - розповіла Алла Ковальчук.

Безумовно, що поїздки спонукають хореографічний ансамбль вивчати щось нове, брати участь в інших конкурсах і перемагати.

«Виграємо тому, що діти мають велике бажання показати те, що вони вміють. І звичайно, вони хочуть вдосконалюватися й надалі. З кожним конкурсом діти здобувають певний досвід», – додає на завершення Алла Анатоліївна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus