USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Волинська артистка отримала державну нагороду

28 Березня 2019 13:11
Артистка Волинського академічного обласного театру ляльок Лариса Гарлінська з нагоди Міжнародного дня театру артистка отримала державну нагороду.

Про це йдеться в Указі президента від 26 березня.

Ларисі Гарлінській присвоєне почесне звання «Заслужений артист України».

Довідка:

Працює в театрі з 1984 року, після закінчення навчання в Луцькому культурно-освітньому училищі. Артистка вищої категорії.

Зіграні ролі: Олє Лукойє, Кай, Маленька Розбійниця, Ворона Клара («Снігова королева», Г.Х. Андерсен), Боб («Бджілка», Вс. Данилевич за мотивами новели А. Франса), Цар, Хлопчик («Цілюща яблунька», Вс. Данилевич), Риска («Мандрівний лялькар», Х. Юрковські) та інші.

Учасник гумористичного дуету «Манька-Галька».

Режисер-постановник вистав: «Попелюшка» С. Куралех,

«Пан Коцький» за мотивами казки І. Франка, «Лисичка-сестричка та Вовк-панібрат» Вс. Нестайка, «Пригоди Каштанчика» В. Орлова, «Руде бісеня» Б. Юнгер, «Лисиця, що впала з неба» Н. Шейко-Медведєвої та ін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus