USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Яскраві, затишні, рідні: такими бачать вулиці нашого міста юні лучани. Фото

14 Вересня 2021 19:12
Визначили фіналістів конкурсу творчих дитячих робіт «Вулицями рідного міста», який організували департамент культури Луцької міської ради та Палац культури міста Луцька.

Конкурс, приурочений до Дня Луцька, проводили в три етапи. З серпня до вересня тривав прийом робіт. З 4 до 14 вересня їх експонували в Палаці культури. Третім етапом було оголошення та нагородження переможців.
Як розповіла методистка Палацу культури Олеся Іщук, у конкурсі взяли участь близько 30 юних митців віком від 5 до 18 років. Серед них було й кілька колективів. Зокрема призове місце отримала композиція, створена під час занять в інклюзивному ХАБі «Простір дії».

Читати ще: Луцьк прогресивний: новий проект для людей з інвалідністю – в дії

«Усі роботи дуже яскраві, цікаві, оригінальні. Як бачите, вони виконані у різних техніках – є і малюнки, і аплікації, і композиції з пластиліну тощо. Діти розповідали, що зображали не лише вулиці, на яких живуть. Дехто спеціально шукав цікаві місця, гуляючи містом. Ось так вони і вивчають рідний Луцьк та його куточки», – підкреслила Олеся Іщук.
Призові місця розподілилися таким чином:

диплом І ступеня – Ілона Обідіна;

диплом ІІ ступеня – Надія Кравчук;

диплом ІІІ ступеня – інклюзивний ХАБ «Простір дії».
Усі учасники конкурсу отримають почесні грамоти, а переможці – ще й цінні та корисні призи. Організатори щиро дякують авторам, їхнім батькам і педагогам, які допомогли передати красу рідного міста у витворах юних митців.

Олександр ДУРМАНЕНКО

Фото автора
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus