USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани взялися за створення вуличних комітетів

17 Лютого 2016 18:18
Аби навести лад на своїх вулицях, мешканці обласного центру перестали чекати ефективного господарювання від Луцької міськради та беруть все у «свої руки». Так, мешканці трьох вулиць об’єднуються задля створення вуличного комітету «Качалова 2015».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження сьогодні, 17-го лютого.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини раніше розповідало, що мешканці вулиці та провулку Качалова неодноразово зверталися в Луцьку міську раду, аби там навели лад. Втім, починаючи з 2011-го року чиновники обіцяють зробити дорогу, але не роблять, посилаючись на відсутність фінансування. Така ж ситуація виникла й минулого року, коли «гроші забрали на проспект Волі».

Тому, щоб навести лад на своїх вулицях, розповідає депутат Микита Рабан, мешканці трьох вулиць беруть усе в «свої руки».

«На чергове засідання депутатів обласної ради підготовлено проект рішення «Про надання дозволу на створення вуличного комітету «Качалова 2015». Воно ґрунтується на ініціативі мешканців вулиць Ковельська, Качалова та Лєскова. Є підписи більшості мешканців. Вони це зробили з метою забезпечення на своїй території озеленення, громадського порядку. Це така одна з форм управління», - пояснює Рабан.

На це члени профільної комісії сказали, що будь-які ініціативи мешканців, які спрямовані на покращення благоустрою – підтримають й одностайно проголосували за те, аби депутати ухвалили утворення вуличного комітету «Качалова 2015» під час чергового сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Тарас Чурило Показати IP 17 Лютого 2016 21:27
Громада бере ініціативу в свої руки
Ірина Таран Показати IP 17 Лютого 2016 21:29
Це перший крок до сучасного \вропейського міста
321 Показати IP 18 Лютого 2016 12:31
Чому громадяни повинні питати у когось дозволу, щоб самоорганізуватись? І до чого тут взагалі микита рабан?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus