USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Луцьктепло» звільнили від сплати частини чистого прибутку

29 Березня 2017 12:57
Депутати погодилися з пропозицією, щоб в 2017 році ДКП «Луцьктепло» не платило в міську казну частину чистого прибутку. Адже за підсумками року не виключено, що в підприємства будуть збитки і воно проситиме дотувати його з міського бюджету.

Про це стало відомо під час засідання 21 чергової сесії Луцької міської ради 29 березня.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова пояснила: сума прибутку за перший квартал цього року склала 25 мільйонів, але за наслідками року підприємство щороку збиткове. Адже прибутки підприємство отримує залежно від сезону. А зараз саме тривають основні платежі.

Депутат Олександр Козлюк зазначив, що питання по суті напівтехнічне. Адже, якщо міська рада отримає зараз частину прибутку – потім, не виключено, що доведеться його дотувати чи збільшувати статутний фонд. І так поки складається, зауважує він, що ДКП «Луцьктепло» не є прибутковим в силу багатьох причин, у тому числі й боргів попередніх років та різниці в тарифах.

Урешті, депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Споживач Показати IP 29 Березня 2017 14:29
ДКП "Луцьктепло" не є прибутковим.То хто в цій країні,окрім олігархату є прибутковим.Кого ви вводите в оману.Якщо не прибуткове-то банкрут.Все!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus