USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Макрон випереджає Ле Пен на виборах президента Франції

7 Травня 2017 18:39
Лідер руху “Вперед!” Еммануель Макрон, за попередніми даними, випереджає свою супротивницю Марін Ле Пен на виборах президента Франції. Про це повідомляє УНН з посиланням на газету Le Sour, передає.

Видання зазначає, що за даними чотирьох різних інститутів, Е.Макрон, попередньо, набирає більше 60% голосів виборців.

“Кількість порожніх і зіпсованих бюлетенів буде мати важливе значення”, — пише Le Sour.

Нагадаємо, у Франції сьогодні проходить другий тур виборів президента країни, за підсумками якого буде обраний новий глава держави.

У боротьбі за пост президента Франції беруть участь кандидат від партії “Національний фронт” Марін Ле Пен і лідер руху “Вперед!” Еммануель Макрон.

ЧИТАТИ ЩЕ: МАКРОН ТА ЛЕ ПЕН – ПРО УКРАЇНУ: КЛЮЧОВІ ЦИТАТИ

Кілька годин тому на площі перед Лувром, де кандидат в президенти Франції Еммануель Макрон збирався святкувати у випадку перемоги, евакуювали штаб через загрозу безпеці. За словами речника штабу Е.Макрона Паулін Кальмес, евакуація була необхідна задля безпеки. Вона не вказала, в чому ж була загроза, але розповіла, що наказ про евакуацію надійшов від поліції. Зазначається, що біля Лувру раніше посилили заходи безпеки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анатоль_ Показати IP 7 Травня 2017 21:17
Нам полішукам то без різниці

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus