USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Одразу декілька міністрів готові взяти Мартиненка на поруки

21 Квітня 2017 16:25
Щонайменше троє міністрів та декілька нардепів з фракції "Народний фронт" заявили, що готові взяти на поруки одіозного екс-нардепа від Волині Миколу Мартиненка.

Про готовність взяти Мартиненка на поруки заявили міністра молоді та спорту Ігор Жданов, міністр освіти Лілія Гриневич та міністр інфраструктури Володимир Омелян, повідомляє 24 канал.

Урядовці прийшли під будівлю Солом'янського суду столиці, коли там мало початись засідання щодо затриманого екс-нардепа.

Також під суд прийшло декілька нардепів від "Народного фронту".

Серед них: Микола Княжицький, Георгій Логвинський, Павло Пинзеник. Усі вони також кажуть, що готові взяти Мартиненка на поруки.

Як повідомлялося, Мартиненка затримано 20 квітня в Києві в рамках розслідування кримінального провадження за фактом розкрадання коштів ДП "Східний гірничо-збагачувальний комбінат" (СхідГЗК) під час закупівлі уранового концентрату.

Спеціалізована антикорупційна прокуратура проситиме суд заарештувати колишнього народного депутата Миколу Мартиненка на 60 діб з правом внесення застави у 300 млн грн.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОПРИЛЮДНИЛИ НОВІ ЗАПИСИ ПЕРЕГОВОРІВ ОНИЩЕНКА З НІБИТО МАРТИНЕНКОМ

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 21 Квітня 2017 19:07
це всіх злочинців вони беруть на поруки чи тільки тих, хто їм заплатив за це ? може якась новела у кримінальному кодексі появилась ?
Анонім Показати IP 21 Квітня 2017 20:27
та за"бали вже цы казнокради , стриляти пора всых, мля
свідомий Показати IP 21 Квітня 2017 20:43
А міністри праві Мартиненко не втече з України, але не тому що він такий чесний, просто йому нема куди тікати. Думаю що всі памятають, що першою кримінальну справу проти нього порушили в Швейцарії а цю країну більше ніж поважають у світі і екстрадиція з будь-якої точки світу у разі спроби уникнути слідства і суду не забариться. Тому арешт Мартиненка НАБУ це дешева театральна постановка і спроба не покарати, а навпаки допомогти відтягнути, зменшити чи взагалі уникнути покарання. Він зловив кураж і зайшов занадто далеко, забувши ,що у світі є країни де чесно працюють правоохоронні органи і справедливе правосуддя. Коли це зрозуміли всі втому числі і Шоколадний вони вирішили що краще його "затримати" і тримати в Україні, а то як Кононенко піде на співпрацю з інозамними правоохоронними органами і тоді вже Петі точно гаплик. А так буде під підпискою, раз в місяць ходитиме давати якесь пояснення, а через кілька років справу тихенько закриють. І перед європою серйозний козир - вам не віддамо, бо самі розслідуємо і покараємо. Бачте як реформи пройшли яку серйозну рибку ловимо. Можете ще кредитів на реформи дати.
Всезнайко Показати IP 21 Квітня 2017 21:03
Цих "поручителів" треба закривати разом з ним.
Анонім до Всезнайко Показати IP 21 Квітня 2017 23:04
рецепт бацьки застосувати
дмитро Показати IP 23 Квітня 2017 16:43
НА ДОНБАС ПАТРІОТІВ ВСІХ РАЗОМ З ПОРУЧИТЕЛЯМИ
Я Показати IP 24 Квітня 2017 14:26
Хай скинуться ці поручителі на 300 млн. внесуть завдаток....побачили б їхню справжню щирість.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus