USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку зменшать чисельність виконкому

25 Квітня 2017 11:41
З 19 до 13 членів планують скоротити чисельність виконавчого комітету міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 25 квітня.

Як повідомила начальник відділу секретаріату міськради Тетяна Касьянова, повноваженням міськради і міського голови є затвердження складу, зокрема кількісного, виконкому. Отже, пропонують скоротити кількісний склад з 19 до 13 осіб. У проекті рішення йдеться про виключення зі складу виконавчого комітету Олега Бондарука, Романа Бондарука, Юлії Вусенко, Сергія Григоренка, Сергія Денисенка, Андрія Киці, Ореста Маховського, Юрія Моклиці, Миколи Романюка, Романа Романюка, Сергія Романчука та Тараса Яковлева.

Натомість ввести до складу виконкому пропонують секретаря міської ради, виконувача повноважень міського голови Ігоря Поліщука (за посадою), першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Григорія Недопада (за посадою), заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Олександра Рачкова, пенсіонера, голову правління «ОСББ по вул. Карпенка-Карого,9» Валерія Корпача, громадського активіста Ігоря Алєксєєва, виконувача обов’язків голови ГС «Спілка воїнів АТО Волині» Олександра Серватовича.

Заступник голови комісії Сергій Шкода визнав, що у складі виконкому було надто багато людей і ефективність його діяльності була невисокою. Отже, члени комісії рекомендували підтримати проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
? Показати IP 25 Квітня 2017 11:48
Треба ще скоротити,бо як засідати та дерибанити ,так є кому ,а як працювати ,то зась і спитати немає с кого.
йцукен Показати IP 25 Квітня 2017 12:33
не скоротити, а посадити
Микола Показати IP 25 Квітня 2017 15:18
У американських середньостатистичних містах, в яких проживає 100 - 120 тис. обирається по 6 - 8 депутатів. А в Луцьку, де бюджет на порядок і в рази менший - депутатів з членами, як в хана Батия кочівників. Видно беруть не так умом, як кількістю. Як Кварцяний грає, так і виконком працює ! Де ж та реформа ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus