USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Або посада, або мандат: Волиньрада – Гунчику

19 Травня 2016 18:28
Стурбованість та занепокоєння через ігнорування неухильного та беззаперечного виконання вимог Закону України «Про державну службу» державними службовцями, які віднесені до посад державної служби категорії «А», зокрема головою ОДА Володимиром Гунчиком, який одночасно є депутатом облради.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради 19 травня.

Депутати ухвалили проект рішення про підтримку введення в дію закону України «Про державну службу» .

У документі йдеться про висловлення стурбованості та занепокоєння щодо ігнорування неухильного та беззаперечного виконання вимог пункту 3 статті 10 Закону України «Про державну службу» державними службовцями, які віднесені до посад державної служби категорії «А».

У законі йдеться про те, що державний службовець не має права суміщати державну службу із статусом депутата місцевої ради, якщо такий державний службовець займає посаду державної служби категорії «А».

Нагадаємо, 11 травня Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що представники президентської політичної сили Блок Петра Порошенка «Солідарність» на чолі з головою Волинської облдержадміністрації Володимиром Гунчиком відмовляються виконувати вимоги нововведеного Закону України «Про державну службу», який забороняє особі поєднувати посаду держслужбовця зі статусом депутата. Члени БПП, своєю чергою, саботують цю вимогу.

Отож, до переліку держслужбовців, які не дотримуються закону, увійшли четверо депутатів облради від Волинської територіальної організації партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність»: голова ОДА Володимир Гунчик, голова Ковельської РДА Віктор Козак, голова Камінь-Каширської РДА Валерій Дунайчук та голова Любешівської РДА Олег Кух.

Рішення спрямують Президенту, Прем’єр-міністру та директору Національного антикорупційного бюро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Анонім Показати IP 19 Травня 2016 19:25
такі як гунчик разом з гопбппкомандою потрібно гнати до мусорника і вкидати вниз головою , такоі корупціі як зараз за всі роки свого життя я не відчував , в адміністрціі районній щоб підготували рішення довелося дати 200 гривень і це тільки те що я побачив не говорячи про лікарні , суди і т.д. Ви*одки слів не вистачае коли ви вже подавитеся
Експерт Показати IP 19 Травня 2016 19:25
Гунчик - це заноза в с*аці волинян.
галя Показати IP 19 Травня 2016 22:17
вова бай-бай
Ода Гунчику Показати IP 19 Травня 2016 23:59
Тій свиноті до рівня Гунчика ще рости і рости і невідомо чи до ростуть .
ЛЮСТРАТОР АК- 7,62 Показати IP 20 Травня 2016 00:31
ЦЯ ПОРОШЕНКО-РИГІВСЬКА ГИДОТА ЩЕ ДОВГО БУДЕ ТЯГНУТИ НАС НА ДНО
галя до ЛЮСТРАТОР АК- 7,62 Показати IP 20 Травня 2016 10:15
вовочка іди гляди внучку міняй їй памперси
Н. Показати IP 20 Травня 2016 18:32
Гунчик дуже нелюдяний1 Як він може бути у владі, давно пора на пенсію! То є "ісчадіє гріха" і непорозуміння!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus